Näöntarkastus optikolla, kuvassa Tania Grönroos.

Näöntarkastus

Optimaalinen näkö silmänräpäyksessä

Optikko SJÖHOLMIN linssit valmistetaan alan huipputekniikan avulla. Linssit eivät ehkä ole markkinoiden halvimmat, mutta lopputulos kuitenkin palkitsee, koska linsseistä tulee ominaisuuksiltaan monipuoliset.

Lyhyesti sanottuna Optikko SJÖHOLMIN linssien valmistus on moninkertaisesti parempi kuin perinteinen linssivalmistustapa. Linssien korkealaatuisuus tarkoittaa, että yhdet silmälasit riittävät. Laatu myös pidentää silmälasien elinikää huomattavasti. Grönroosin mukaan Optikko Sjöholmilta ostetut silmälasit käytetään kauan ja ne kestävät keskivertoa pidempään.

Markkinoilta löytyy vielä linssejä, jotka valmistetaan 1980-luvun linssitekniikan avulla. Asiakas huomaa eron, kun hän pääsee kokeilemaan moderneja huippulinssejä, jotka on valmistettu Zeissin teknologialla, Grönroos kertoo.

Räätälöidyt linssit HD-optimoinnilla

Full-HD-laatu on jo tullut tutuksi elokuvista ja televisiosta; Zeissin uutta teknologiaa saa kiittää siitä, että nyt on mahdollista saada sama näköelämys omiin silmälaseihinsa.

Zeiss on alan johtava saksalainen linssivalmistaja. Grönroosin mukaan Zeiss valmistaa maailmanluokan linssejä huomattavasti suuremmalla tarkkuudella kuin kilpailevat valmistajat, muun muassa siksi, että linssien ominaisuudet voidaan optimoida erikseen sekä lähi- että kaukonäölle.

Silmäskannerilla tehdään tarkat mittaukset asiakkaan silmistä, jonka jälkeen mittaustulokset siirretään uusiin silmälasilinsseihin. Optikon näöntarkastuksen kera Zeiss pystyy optimoimaan linssien hionnan. Silmälasien käyttäjä saa täten oman, ainutlaatuisen näköoptimoinnin jopa 7 000 kohdassa linsseissään.

VARAA AIKA NÄÖNTARKASTUKSEEN

Soita 0400 580 008

Silmäskanneritekniikan toiminto ja hyöty

Sekä pupillin koko – joka vaihtelee eri valo-olosuhteissa – että etäisyys näkemäämme kohteeseen vaikuttaa näkemiseemme ja tähän mennessä ei olla pystytty korjaamaan näköä etäisyys ja pupillinkoko huomioiden.

Zeissin silmäskanneri mittaa silmän näköpoikkeavuudet eri valo-olosuhteissa, sekä lähi- että kaukonäölle erikseen. Silmän taittokohdat mitataan jopa 100 000 eri kohdasta. Mittaus on kokonaisvaltainen ja erittäin tarkka, mutta myös vaivaton ja kätevä; asiakkaan iloksi mittaus tehdään hetkessä, koska skanneri tekee jopa viisi mittausta parissa minuutissa!

Niin kuin ainutlaatuisen sormenjälkesi skannauksessa, Zeissin teknologialla skannataan silmäsi ainutlaatuinen ”jälki”. Täten linssit voidaan räätälöidä kaikkiin valo-olosuhteisiin ja katsesuuntiin.

Teknologian hyödyt ovat tarkempi ja luonnollisempi näkö, parempi kontrastinäkö, laajempi näkökenttä sekä parempi pimeänäkö, Grönroos kertoo.

Pimeänäkö voi erottua merkittävästi tavallisesta näöstäsi. Tämä on ongelma, jota tavalliset silmälasilinssit eivät ole pystyneet korjaamaan. Zeissin tekniikan avulla tämä asia huomioidaan.

Laadukkaat silmälasit merkitsevät hyvää näkemistä, turvallisuutta ja korkeampaa elämänlaatua. Zeissin teknologia mahdollistaa entistä paremman näön, Grönroos huomauttaa ja lisää että näin laadukkaiden linssien tarjoaminen asiakkaille on tosi ilo.

Zeissin kotisivuille »