• Vi fyllde 60 år!

   

 • De bästa glasögonen

  med DNEye Scanner mätning

 • Kvalitetsbågar

  Endast kända tillverkare

 • Vi har tid för dig

  Personlig kundservice

Optiker SJÖHOLM

Glasögon och synvård, Fredsgatan 25, Borgå

1959

TÄVLING 1
VILKEN VECKODAG VAR 1.9.1959?
Vinn valfria glasögonbågar av hög kvalitet! Lämna in ditt svar före 13.9 kl. 17 antingen per e-post optikko@sjoholm.fi eller fyll i svarskupongen i vår affär. Utlottningen är 14.9. Vi tar kontakt med vinnaren.

TÄVLING 2
VAD HETTE GRUNDAREN OPTIKER SJÖHOLM I FÖRNAMN?
Vinn valfria glasögonbågar av hög kvalitet! Lämna in ditt svar före 20.9 kl. 17 antingen per e-post optikko@sjoholm.fi eller fyll i svarskupongen i vår affär. Utlottningen är 21.9. Vi tar kontakt med vinnaren.

Kvalitetsbågar från Fenno Optik. Till sortimentet »

Rodenstock optikko

BOKA TID FÖR SYNGRANSKNING

Enkelt på nätet!

Optikko Sjöholm asiakastilat

I Borgå sedan 1959

Optiker SJÖHOLM grundades i Borgå 1959. Vi finns på Fredsgatan mitt i stadens centrum och erbjuder våra kunder kvalitativ och mångsidig service inom den optiska branschen.

Optikko Sjöholm myymälässä

Vi har glasögon, solglasögon, arbetsglasögon, bildskärmsglasögon och kontaktlinser i sortimentet. Hos Optiker SJÖHOLM hittar du bågar som passar din personlighet och linser av högsta kvalitet från Rodenstock. Våra tjänster inkluderar syngranskning, kontaktlinsutprovning, ögontrycksmätning och ögonläkartjänster.

Med sakkunnighet

Linserna formslipas på plats, enkelslipade till och med på en timme, progressiva inom 10 dagar.
Vi gör även reparationsarbeten och lödningar. Välkommen!

Kontaktlinser

Så gott som alla brytningsfel kan även korrigeras med kontaktlinser; om du så är närsynt, långsynt, har cylinder eller en kombination av alla dessa. I dag kan man med kontaktlinser även korrigera vuxenseende.

 

Reijo Ralli

Ögonläkarens tjänster

Det lönar sig alltid att komma till ögonläkarens mottagning om till exempel synförmågan har försämrats, vid synstörningar eller smärta. Medicine licentiat Reijo Ralli är Optiker SJÖHOLMS ögonläkare. Han är specialist i ögonsjukdomar och har dessutom lång erfarenhet inom ögonkirurgi.